$herserYy xXx ((¯¨¤»Yönetici«¤¨¯))
Hanqi Takımlısın? : Mesaj Sayısı : 434 Puan : 1203 Rep Gücü : 22 Kayıt tarihi : 27/04/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul..
| Konu: Kavuşmadık Ki Ayrılalım Çarş. Mayıs 06, 2009 6:37 pm | |
| “Biz kavuşmadık ki ayrılalım”
Kavuşmamalarda aslında ayrılık!
Zaman kavramının yok olduğu Kilometrelerce uzaktayken Ellerinimizi titretip,kalbimizi ısıtan O mucizeye koşamamalarda ayrılık….
Gidişinin hemen ardından, Özlemi duyumsamamanda Ve gün bitsin çabucak diye Gözünün saatte olmamasında ayrılık…
Akşamları iple çektiğim coşkuların Gelmeyişiyle bir balon gibi sönüverişinde Bir merhabaya razı oluşlarda, Gelişlerin gitmek için oluşunda ayrılık…
Görmek için can attığın yüzün Anımsayamamasında gülüşünü Gözlerimizin birbirine değdiği O küçük pencereyi açmamanda ayrılık….
On dakika sonra geleceğim dediğimde Çabuk gel bekleyeceğim dememende. Öpüyorum seni dediğimde Bende-lerle geçiştirmelerde ayrılık…
Korku ve telaşın sarması her yanımı Yoksa sonsuza kadar gelmeyecek mi Derken; çaresizce çırpınan yüreğimde…. Aniden gidip gelmeyişinde ayrılık…
Onu gördüğün anda elim ayağın Birbirine karışırken,utanmamda Sıkılır mı acaba sözlerimden deyip Çekinerek aşkım! demelerde ayrılık…
Gün boyu içimden akan pınarın Serseri damlaları ile biriktirdiğim Sevgimi haykıracağım bu gece Derin uykularda kalışında ayrılık…
Hezeyanlarım, flulaşan yaşamının Varlığın ile yeniden renklerine büründüğü Ve yeşil gözlerinin güneşim olduğunun Farkında olmamanda ayrılık…
Aşkın sararken tüm benliğimi Değerinin beni ne kadar çoğalttığını Kayıtsızlığın ile tutkum arasında sıkıştığımda Ne kadar azaldığımı görmeyişinde ayrılık…
Ayrılık dizeleri zehir gibi Damarlarıma nüfuz ederken Yüreğim direniyor sevmelere Ve ellerim titriyor,her kelimede Senin dilinden dökülmüşcesine.. Yüzleşiyorum sevgisizliğinle Özlemin serzenişi sandığım Şimdi ise saflığıma yandığım “Biz kavuşmadık ki ayrılalım” Demendeymiş ayrılık… | |
|