Annesini öldüren M.F cinayeti soğukkanlılıkla anlattı
Bursa'da annesini bıçakla öldürerek parçalara ayıran 17 yaşındaki gencin dehşet verici ifadesi...
Reklam
Bursa'da annesini bıçakla yaraladıktan sonra canice öldüren 17 yaşındaki M.F. tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.F, 'soğukkanlı bir tavırla' annesini nasıl öldürdüğünü anlattı. Karnından bıçakla yaraladığı annesini boğarak öldürdüğünü, daha sonra da cesedini parçalara ayırdığını itiraf eden zanlı, olaydan pişmanlık duymadığını söyledi. Babasıyla ayrı olan annesiyle sorunlar yaşadığını ve bu ayrılıktan annesini sorumlu tuttuğunu belirten M.F. son tartışmada da annesini öldürdüğünü itiraf etti. Geceyi ve karanlık ortamları sevdiğini söyleyen zanlının, uyuşturucu kullanmadığı tespit edildi.
M. F., ‘satanist misin’ sorusu üzerine “İki yıl öncesine kadar beş vakit namaz kılıyordum, yaşadıklarımdan sonra ateist oldum” dedi.
Bu arada M.F.'nin, Ankara ODTÜ'de okuyan ablaları 25 yaşındaki Selda ve 20 yaşındaki Narin ile MSN'de yazıştığı saptandı. M.F.'nin ablalarına annesini öldürdüğünü söylemediği, ev halini soran ablalarına "Annemle ilişkilerimiz gayet iyi" diye yazdığı ortaya çıktı.
KORKUNÇ İTİRAFLAR
Bursa'da annesini öldürdükten sonra satanistlerin uğurlu saydığı 13 rakamından esinlenerek cesedini 13 parçaya ayıran M.F., kanları donduracak itiraflarda bulundu. Ateist olduğunu söyleyen M.F., cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.
* Annemi önce bıçakladım...
* Yere düşünce boğazını sıkarak boğdum ve öldü.
* Ertesi gün, cesedi parçalamak için 2 bıçak aldım.
* Elbiselerini yırtarak çıkarttım.
* Kollarını bilek, dirsek ve omuz eklem yerlerinden kestim.
* Karın kısmını da keserek mide ve diğer iç organlarını çıkarttım.
Parçalar dikilerek birleştirildi
Katil M.F., annesinin cesedini satanistler için kutsal sayılan 13 rakamından esinlenerek 13 parçaya bölüp poşetlere koydu. Talihsiz kadının parçalanmış cesedi, gömülmeden önce dikilerek birleştirildi ve bu şekilde defnedildi...
'Allah'a inanmıyorum'
Bursa'da annesi Asiye F.'yi öldürdükten sonra cesedini satanistlerin uğurlu sayısı olan 13 rakamından esinlenerek 13 parçaya ayıran M.F. (17), şok açıklamalarda bulundu.
Soyup doğramış...
Bursa E Tipi Cezaevi'nde tek kişilik koğuşa konulan anne katili M.F., işlediği cinayeti soğukkanlılıkla itiraf etti. Babasıyla kötü ilişkilerinden dolayı annesini kusurlu bulduğunu belirten M.F., "Annemi nasıl öldürmeliyim?" konulu bir anket yaptığını söyleyerek, olay gecesini şöyle anlattı: "O gece banyodaki aynayı kendi odama almak istedim. Annem karşı geldi ve tartıştık. Bu sırada elinde bıçak vardı. Bıçağı aldım ve karnına sapladım. Ardından banyoya götürdüm ve cesedi parçalamak için elbiselerini çıkarttım. Daha sonra annemi eklem yerlerinden kestim. 13 parçaya ayırarak poşetlere koydum.